maanantai 10. maaliskuuta 2008

Mirjan laatikkotuunaus



Mitä tekemistä keksiä lapselle, joka on toipilaana kotona? Askartelutarvikkeet esiin ja liimaa - mieluiten iso kupillinen. Viikonlopun synttäreistä (äidin) jäi kätevän kokoinen pahvilaatikko, jossa oli nejä piccolopulloa kuohuviiniä. 
Laatikon kylkeen vain liimaa ja päälle valkoista paperia. Päällimmäiseksi silkkipaperia. Pienet rypyt eivät haittaa vaan lisäävät vain laatikon suloisuutta.  Paljetit ja samettinauha kruunaavat kokonaisuuden. Kummitädin ostamasta askartelupakista löytyi vielä viimeistelyksi pinkkejä koristelehtiä.
Hienosti tehty 4-vuotiaalta. Äitikin ehti viimeistellä rauhassa kirjoituskurssin tehtävän. 
Laatikon voi ripustaa vaikka kaapin oveen ja piilottaa sinne pieniä, tärkeitä tavaroita.

1 kommentti:

Jaana kirjoitti...

No onpas hieno tuunaus Mirja! Kylla sa osaat jo vaikka mita, vaikka oletkin vasta nelja...no taikka oikeastaan 'viitta vaille viis' :)
Ma olen tulossa sun syntymapaiville, ihan synttaripaivaksi oikein. Suunnittele jo etukateen, millaisen synttarikakun haluaisit. Musta olis aika hauskaa, jos sa piirtaisit tai maalaisit sen, ja se kuva laitettais esille tanne Lumiakan taloon. Siita ma tietaisin jo, millaista kakkua sitten yhdessa leivotaan...valmis herkkukin sitten taytyy kuvata!

Onnea osaavan aidin blogille!

Kummitati Jaana